Next stop!
Blijf op de hoogte en volg Han, Yvonne, Niek, Stef, Tom en Isa
11 December 2007 | Singapore, Singapore
Dikke kuss van ons allemaal en thnx voor alle berichten....iedere keer weer een feest om te kijken op de site :) xxx
11 December 2007 - 11:18
Raymonde:
en voelt het al als een wereldreis?
hoe is het met de kinderen? -
11 December 2007 - 12:02
Twan En Sil:
Enjoy, enjoy,
Leuk zo'n snelle reactie, succes met de laatste etappe en zo als de titel al zegt. ENJOY.
GREETZ TWAN & SIL -
11 December 2007 - 12:03
Juutje:
Heeeei! Namens Jeroen en mij, heel veel plezier toegewenst, leuk om jullie updates te lezen!! -
11 December 2007 - 12:04
Marian:
Hé op naar de laatste loodjes!
Leuk dat je ons zo op de hoogte houdt.
En lekker dat het zo goed gaat ook met de kinderen.
Goede reis verder en ik kijk ook al weer uit naar het volgende bericht! -
11 December 2007 - 12:17
Sanne:
Zo dat is nog eens snel, zomaar twee updates al! Gaaf dat er nu drie vlaggetjes te zien zijn :)
Fijn dat de reis zo goed verlopen is! Nog veel succes met het laatste stukje! -
11 December 2007 - 12:57
Moesje:
Wat is het toch een geweldige uitvinding, deze communicatie, zo kunnen wij jullie goed volgen. Fijn dat iedereen goed heeft geslapen_ Ik heb toen maar 3 uur geslapen!!!! Nu het laatste stuk-je en dan genieten, dikke knuffel moesje -
11 December 2007 - 13:37
Groep 5:
Hoi Stef
Heb je het leuk in het vliegtuig?
Fijn dat je een t.v hebt.
veel plezier in Australie.
groetjes van ons allemaal
11 December 2007 - 13:46
Danny:
Toeval bestaat dus echt. Fijn dat alles goed is gegaan en de tv-schermpjes zijn inderdaad heeeeeeel fijn. Succes nog met de laatste loodjes en groetjes vanuit het zonnige (maar frisse) Nederweert. -
11 December 2007 - 14:24
Sil & Twan:
Hello!!!
Als jullie dit lezen zijn jullie eindelijk aangekomen in Australie!
HELEMAAL GEWELDIG!!!
Wij wensen jullie nogmaals een suuuuuper tijd daar! Laat het grote genieten maar beginnen!!
XX Sil en Twan
11 December 2007 - 18:31
Oom Rob B.:
Met veel plezier lezen we jullie verhalen. Nog even volhouden en het land van milk and Honey ligt aan jullie voeten.
Kus voor allemaal. R -
11 December 2007 - 18:55
Werner:
was de vlucht fijn Stef?
ik hoop dat je een fijne vlucht hebt gehad.en ik wens jou een fijne reis naar
Australie.
groetjes Werner -
11 December 2007 - 19:28
Pauline:
he he het einde van de vliegtrip in zicht.... Tijd om te gaan genieten?!!! Veel plezier, groetjes pauline -
11 December 2007 - 20:07
Wilma:
Geweldig zeg, om zo'n grote reis te maken met het hele gezin. Geniet er maar van en tot horens.
Groetjes van Wilma en namens Kim de groetjes aan Stef. -
11 December 2007 - 20:49
Fam. V Dongen:
Fijn om te lezen dat het met jullie allemaal goed gaat. Het is ook niet niks zo'n lange reis. Nog eventjes en dan zijn jullie op plaats van bestemming en dan ben je de reis weer heel snel vergeten. Geniet van alles en iedereen en we wachten vol spanning op jullie volgende verslag van jullie fantastische trip down under.
Groetjes Peer, Christine & Tim -
11 December 2007 - 20:54
Juliette:
De laatste loodjes.
Onvoorstelbaar dat we gisterenochtend nog hebben staan buurten in Gerwen en dat je nu al zo ver weg bent.
Spannend nu je er bijna bent. -
12 December 2007 - 06:44
Moesje:
Dag lieve allemaal,
Het was fijn om vannacht een vrolijke ontspannen stem te horen: wij zijn er-
Slaap nu maar lekker in een bed!!!
Later meer ,liefs moesje -
12 December 2007 - 09:22
Ad Jansen:
Beste allemaal,
Heel goed om jullie zo te kunnen volgen. We zullen dat dan ook de volgende weken zeker blijven doen. Hoewel het laatste aangeeft dat je inmiddels in Australie bent aangekomen is dit niet als tekst bij ons aangekomen.
Ga nu maar even uitrusten en wennen aan het tijdsverschil en je verbazen over het anders zijn van dit prachtige coninent.
Annie en Ad Jansen