Happy newyear!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Han, Yvonne, Niek, Stef, Tom en Isa Erp-Aerts - WaarBenJij.nu Happy newyear!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Han, Yvonne, Niek, Stef, Tom en Isa Erp-Aerts - WaarBenJij.nu

Happy newyear!!!

Blijf op de hoogte en volg Han, Yvonne, Niek, Stef, Tom en Isa

01 Januari 2008 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

Hier in het Australische is nieuwjaarsdag alweer bijna voorbij. Zoals jullie kunnen lezen en zien was het voor ons een onvergetelijke avond.
Zo ver van huis en toch heel dichtbij elkaar en dan nog wel op deze speciale plek op de aardbol.
Een ervaring die we allemaal voor geen goud hadden willen missen.

Vanaf deze plaats willen we iedereen die onze verhalen volgt een fantastisch, liefdevol en vooral gezond 2008 wensen.

Liefs,

Niek :), Stef :), Tom :), Isa :)
Han en Yvonne

• 01 Januari 2008 - 12:03

Marie-Jose:

HAPPY**HAPPY**HAPPY***NEW YEAR FOR ALL OF YOU!!!

Liefs Marie-Jose

• 01 Januari 2008 - 13:20

Bapke En Paul:

een heel gelukkig nieuwjaar

• 01 Januari 2008 - 14:23

Bas Anita En Kids:

Wij wensen jullie vanuit Gerwen een Happy New Year !!!!

• 01 Januari 2008 - 14:34

Sanne:

Gelukkig nieuwjaar voor allen met veel samenwerkingsplezier voor Yvonne :)

• 01 Januari 2008 - 16:04

Hetty:

Han/Yvon/Niek/Stef/Tom/en Isa
    Wij wensen jullie het allerbeste voor 2008, met veel vreugde, gezondheid en natuurlijk vooral nog een fijne en veilige reis
    HAPPY NEW YEAR

• 01 Januari 2008 - 18:04

Mike Mennen:

hoi allemaal,

lullie hebben dus ook leuk vuurwerk gezien bij ons leek het net oorlog.

ik wens jullie nog een gelukkig 2008!!

groetjes Mike

• 01 Januari 2008 - 18:56

Marian:

Voor jullie allemaal een gelukkig en gezond 2008 gewenst!

• 01 Januari 2008 - 19:50

Hans En Juul:

Ook wij hebben oudejaarsavond weer overleefd en wensen jullie nog veel reis plezier en alle gezondheid voor 2008

• 01 Januari 2008 - 19:58

Martien:

Een zeer goed 2008 voor jullie allen!

Hennie en Mertien

• 01 Januari 2008 - 20:14

Peggy En Maik:

jullie nieuwjaar kan niet meer stuk!
    wat een vakantie.
    groetjes uit Turnhout

• 01 Januari 2008 - 22:15

Danny:

Leuke foto's en een ervaring voor jullie om nooit te vergeten. Veel plezier in 2008.

• 02 Januari 2008 - 08:39

Simone:

2008 moet wel een mooi jaar voor jullie worden als je dat zo begint daar in Sidney!!! Ook wij zijn 2008 goed ingetuimeld en gaan er een fijn jaar van maken, genieten jullie nog maar even lekker van jullie laatste weken daar in de zon (wij gaan lekker schaatsen in de kou, ook fijn!)Doe de groetjes aan Dominique en tot snel.

Happy newyear!!!!!!

giel.simone,eline anouk

• 02 Januari 2008 - 12:26

Astrid, Ian En Kids:

Ook van ons de allerbeste wensen voor 2008, die in elk geval voor jullie heel speciaal is begonnnen!

Ian, Astrid, Jenneke en Annelou

• 02 Januari 2008 - 18:02

Raymonde:

een heel gelukkig nieuwjaar en dat jullie nog maar veel mogen genieten van jullie reis.

Han, Yvonne, Niek, Stef, Tom en Isa

Beste bezoekers welkom! Na bijna 2,5 jaar sparen en plannen is het nu echt bijna zover. Nog ruim 6 weken en dan gaan we vertrekken naar Australie. De laatste voorbereidingen worden getroffen en het aftellen is begonnen. Dit reisdagboek is voor de thuisblijvers een manier om ons te kunnen volgen en uiteraard voor ons straks om samen met onze herinneringen terug te kunnen kijken op onze, hopelijk fantastische, wereldreis. Veel leesplezier de komende weken :-)