Lilli Pilli here we come!
Blijf op de hoogte en volg Han, Yvonne, Niek, Stef, Tom en Isa
08 Januari 2008 | Australië, Sydney
Nadat we een enorme bui op onze deksel kregen (krijg je ervan als je zelfs voor openingstijd voor de deur van de markt staat, lol) waren we tegen 9 uur binnen. In no-time had vooral ik een hoop shirtjes gescoord en wat kleine souveniers in de koala en kangaroo sfeer. Een klein uurtje later waren we weer terug in het hotel. Laatste spullen ingepakt en een deel van ons (inmiddels alweer gespendeerde geld) teruggevangen en uitgecheckt. Do en Tim waren de auto’s gaan halen en na het volladen van de wagens zijn we begonnen aan onze volgende trip richting Lilli Pilli, een mini mini plaatsje bijna 300 kilometer ten zuiden van Sydney, waar we de laatste week van onze vakantie vooral relaxend door gaan brengen in het huis wat we samen gehuurd hebben, pal aan de oceaan. En geloof me, er zijn ergere dingen :).
Uiteindelijk hebben we er toch wel een paar uur over gedaan om hier te komen. Met af en toe een stop tussendoor zijn we in colonne naar Batemans Bay gereden om daar de sleutel op te halen van het huis. Tegen een uurtje of 17.00 kwamen we aan op Denise Drive 23, in Lilli Pilli. Tuurlijk als eerste alles eens gaan checken. We hebben het huis samen uitgekozen, ik vanuit Nederland en Dominique vanuit hier, maar live is natuurlijk anders dan via internet. Maar wowww, niets gelogen. Een superhuis, genoeg slaapkamers, 3 badkamers, 2 woonkamers en een enorme keuken waar we met gemak in vooruit kunnen met ons 8-en. Daarnaast ligt het tegen een rots aan met uitzicht over de Pacific Ocean en een klein, bijna prive strandje, naast onze deur. Wanneer ik in mijn bed lig heb ik zelfs uitzicht over zee…hmmm ik wil niet meer weg denk ik :).
Spullen uitgeladen, Han en Dominique zijn boodschappen gaan doen en langs onze vrienden van de Eagle Boys gegaan om pizza mee te nemen terwijl ik hier het een en ander heb uitgepakt en moesje in Nederland heb gebeld om te zeggen dat we veilig zijn aangekomen en ons nummer door te bellen. Ongelooflijk, maar we zijn bereikbaar hierzo…maar wel alleen voor een select gezelschap :).
Na het uitpakken van de boodschappen en verorberen van de pizza’s hebben we de was aangezet en de manschappen naar bed gedelegeerd. Daarna zelf nog lekker zitten borrelen bij de tv. Blijkbaar is het ons gegund want op het nieuws hoorden we dat alle stranden rondom Sydney en verder noordwaards langs de kust gesloten waren vanwege het slechte weer en de enorme golven. Het enige stukkie zonnige kust was de zuidwestkust rondom Batemans Bay…:). Houden zo graag nog een paar dagen! Ongelooflijk dat we in de ochtend nog in Sydney waren, waar het nu noodweer moest zijn…denk dat we het hebben verdiend, het goede weer. Laten we het daar maar op houden…:)